MOCNIKOVA raakt de vrouw in haar fashionhart

Mocnikova is een nieuw en uniek tassenmerk voor de zelfbewuste vrouw.
Met veel passie en precisie worden de trendy tassen gemaakt door ambachtslieden in de kleinere lokale ateliers. Uiteraard wordt er uitsluitend gewerkt met hoogwaardig leer en luxe materialen en worden er maar een paar tassen van hetzelfde ontwerp gemaakt. Wie zichzelf wil verwennen met een Mocnikova tas kan terecht bij ziVaci.nl.

Mocnikova designer handbag

Ontstaan van Mocnikova

John Mocnik, ondernemer in hart en nieren, was in 2014 met zijn vrouw in Siena (Italië), alwaar zij op zoek was naar een mooie handgemaakte leren tas. De teleurstelling was groot toen bleek, dat de meeste winkels zich richten op massaproductie. Bij toeval echter kwamen zij in een klein zijstraatje uiteindelijk toch terecht bij een echt ambachtelijk tassenwinkeltje, gerund door de familie, waar de eigenaar in zijn atelier de tassen zelf maakt. Deze ervaring inspireerde John meer van deze ambachtelijke ateliers te vinden. In deze missie is hij geslaagd en Mocnikova was een feit.

Mocnikova designer handbag

De Mocnikova ateliers
De Mocnikova tassen worden met veel zorg, aandacht en precisie gemaakt door echte ambachtslieden in de kleinere lokale ateliers. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard en de tassen worden vervaardigd van plantaardig gelooid, boterzacht kalfsleer. Ook de productieprocessen zoals het lijmen, worden op een milieuvriendelijke wijze uitgevoerd, zodat de waardering voor het oude ambacht en het het milieu hand in hand gaan.

Waar te koop?

De Mocnikova tassen zijn te koop via Zivaci, waar online shoppen een levensechte productbeleving is. Er zijn slechts enkele stuks van dezelfde tas verkrijgbaar waardoor er een continue vernieuwend aanbod van tassen en modellen van vergelijkbare kwaliteit is. Houd hiervoor de website Mocnikova.com en de Facebook pagina in de gaten.

Mocnikova handtas