Startup Zivaci hoe staan we ervoor?

De webshop is klaar en stiekem al online (kan Google die alvast gaan indexeren, en heb ik google analytics en webmastertools alvast ingeregeld). 

De eerste tassen zijn binnen en zijn prachtig. Mooi zacht kalfsleer en schitterend afgewerkt en ruiken (natuurlijk) heerlijk naar leer. Helaas zijn de stoftassen (dustbags) niet meegeleverd en worden zsm nageleverd. Da's dan wel weer jammer...!

Enkele tassen apart gehouden voor het maken van sfeer en streetlife foto's voor op de officiële website van het merk Mocnikova en de webwinkel ZIVACI.

Maar we gaan binnenkort eerst een leuke Facebook aktie starten voor de officiële lancering van de webshop. Dus dames (Of heren met een vrouw of vriendin) houdt onze facebookpagina Zivaci in de gaten, want we gaan een paar mooie damestassen verloten.

Ik ben er klaar voor, maar het blijft toch altijd weer spannend, op wat kleine dingetjes na die fout gingen of wat te lang duurden. Ik moet eerlijk zeggen dat het allemaal best wel soepeltjes en snel is verlopen, als je na gaat dat ik begin maart pas gestart ben.

Momenteel adviseer ik een startende onderneemster die ook een webshop gaat beginnen, wat zo leuk is om te doen. Vooral om te voorkomen dat zij dezelfde fouten maakt die ik ook hebt gemaakt, en zij dus een vliegende start kan maken. Het is sowieso leuk om kennis te delen, want ook zij weet weer dingen waar ik van kan leren.

Zo, en nu weer aan het werk want er blijft altijd genoeg te doen.

John Mocnik
www.Mocnikova.com – “No woman is complete without her bag”
www.ziVaci.eu – E-Commerce platform for Fashion and more.