Onze eerste zending tassen met nieuwe modellen begin mei op voorraad op ZIVACI.EU, en zullen voor de PR direkt foto's en video's maken. Zodat we alle (social)media kunnen voorzien van foto's video en informatie over de nieuwe Mocnikova tassen. 


Belladonna

Mocnikova Belladonna Satchel Sauvage Fucsia

Een prachtige, luxe tas met frame voor elegante gelegenheden evenals voor dagelijks gebruik . De Belladonna satchel is vernoemd naar één van de meest populaire meisjesnamen i Italie en is ook kostbaar, trendy en levendig.

Feliciana

Schoudertas Mocnikova Faliciana

Onstuimige, maar toch evergreen als de Italiaanse zangeres waarna deze tas is vernoemd. De Luciana satchel is gemaakt van trendy Saffiano patroon kalfsleer en is beschikbaar in een waaier van kleuren die elke outfit eenvoudig aanvullen. 

 

Mocnika Faustina Satchel

 

 Mocnikova Faustina Satchel

De Faustina is ruim en heeft dezelfde indeling als de andere modellen Faustina. Zeer mooi afgewerkt, met oog voor detail. Leer in combinatie met suede wat een luxe uitstraling heeft. Een tijdloze klassieker geschikt voor elke gelegenheid, de Faustina wordt aangeboden in vele combinaties van materialen en kleuren.