Mocnikova trendy bags

Voor bijna alle vrouwen is een tas onmisbaar. Met deze handige accessoire maak je jouw outfit helemaal compleet. Je kunt kiezen uit tal van modellen, zoals een grote shopper, een trendy schoudertas, een stijlvolle clutch of een opvallende handtas. Wil je weten welke tassen nu helemaal dé trend zijn? Lees dan vooral even verder.

Tassen worden, na schoenen, het meest gekocht door vrouwen. Dit is niet iets van de laatste jaren. Al meer dan tweehonderd jaar zijn tassen een populair item onder vrouwen. Damestassen zijn in eerste instantie ontworpen, omdat vrouwen te weinig opbergruimte hadden in hun rokken en jurken. Als ze dan op pad gingen, konden ze bepaalde dingen niet mee van huis nemen, zoals zakdoeken. Toen de damestassen nog maar net bestonden, waren ze erg klein. Vrouwen konden er dus niet veel in opbergen. Nu is dat gelukkig niet meer zo. Haast iedere tas bevat genoeg ruimte om je eigendommen in kwijt te kunnen.

Stem de tas af op de gelegenheid
Een tas moet natuurlijk wel afgestemd zijn op de gelegenheid. Als je naar een galafeest gaat dan past een clutch of een elegante handtas het beste. Je gaat dan niet rondlopen met een grote schoudertas. Voor het doen van boodschappen is een grote shopper natuurlijk weer een handig item. 

Het voordeel van een damestas is dat deze je verschillende mogelijkheden geeft. Je kunt de tas namelijk gebruiken als extra accessoire om je outfit mee af te maken. Daarnaast is het ook erg handig dat de tas als opbergruimte dient voor als je onderweg bent. Je kunt er je make-up, portemonnee en smartphone in opbergen. Verder geeft een damestas jouw outfit een unieke uitstraling. Op zoek naar een voordelige, trendy tas? Dan vind je deze al snel hier.

Tassen in een enkele kleur
Tot vorig jaar was multicolor de trend, maar dat is nu niet meer zo. Tassen in één opvallende kleur zijn nu helemaal hot. Kies dus voor een tas in het oranje, geel, rood of blauw. Zorg er wel voor dat deze bij je outfit matcht.

Klassieke of stylish-sportieve tassen
Je ziet nu veel klassieke modellen of stijlvolle, elegante tassen met een sportieve touch. Dit zijn eenvoudige tassen zonder te veel accessoires en glinsters. Niet te veel details De tassen van nu bevatten grote details die niet al te opvallend zijn, zoals een apart stiksel, een grote rits of een metalen bewerking.

Tassen in pasteltinten
Houd je niet zo van opvallende kleuren? Kies dan voor een tas in een pasteltint. Dit seizoen zie je veel tassen in de kleuren zachtblauw, zachtroze en pistachegroen.

Ga voor zilver- of goudkleurig
Wil je wat meer opvallen? Ga dan voor een zilver- of goudkleurige tas. Deze zie je dit seizoen erg veel terugkomen. Match je zilverkleurige tas met een trendy denim outfit en je loopt er helemaal fashionable bij

Tassen met franjes
2015 is het jaar van de seventies revival en dit zien we ook terug in de damestassen. Je ziet veel tassen die terugblikken op de jaren zeventig, zoals tassen met franjes.

Grappige modellen
Houd je wel van een beetje gek doen? Dan kun je ook kiezen voor een tas in een grappig model, zoals een exemplaar in de vorm van een boek of een doodskop. Merken Als je niet houdt van neppers en met een echt merk rond wil lopen, kies dan voor een tas van Louis Vuitton, Chanel, Kenzo, Hèrmes, Mocnikova of Valentino.

Bron: Kortingen.nl